Ostalgie Stammtisch Kempen  

 

                                                                        

 

hier het laatste nieuws van de BFOV   

 

    

Een vriendenkring van en voor mensen met interesse in Oost Europa in al zijn facetten

 

 

 

 Voor alle info aangaande verzekeringen bij Marsh (klik op Marsh)

 

Voor alle info aangaande de BFOV (klik op BFOV)

 

 

 

 


De clubs

De clubs worden nu ondergebracht in een verdoken database wat u toelaat om nog doelgerichter op zoek te gaan naar een club en dit volgens welbepaalde criteria. Probeer het eens uit door hier te klikken.


Identificatiefiche BFOV

Vanaf nu kunnen alle liefhebbers een Identificatiefiche van de BFOV aanvragen voor hun oldtimers.  Door deze fiche aan te vragen helpt u ons om het oldtimererfgoed te beschermen in BelgiŽ.  Klik hier om de introductietekst te lezen en raadpleeg het in te vullen dossier.


kDe BFOV Rally Pass

De 'BFOV Rally Pass' is eveneens iets nieuws voor de piloten en copiloten die deelnemen aan rally's onder het toezicht van de BFOV.  Vanaf dit jaar is iedere piloot en copiloot verplicht een dergelijk pass te hebben om te kunnen deelnemen aan een rally. Deze pass houdt in dat de deelnemer verzekerd is voor een verzekering 'BA Sportieve Risico's Motorvoertuigen' geldig voor het lopende kalenderjaar.  U kan deze vanaf nu online aanvragen door hier te klikken.


Rubriek verzekering

Vanaf nu kan u al uw contracten online raadplegen via de BFOV.   Het volstaat om op het logo van MARSH te klikken en de richtijnen te volgen die op het scherm verschijnen.  Zij die reeds een verzekeringscontract afgesloten hebben, dienen hun polisnummer, vermeld op de groene kaart, in te vullen en voor diegenen die nog geen verzekeringscontract hebben via de BFOV, bestaat de mogelijkheid om deze online aan te vragen.  Probeer het uit door hier te klikken en vervolgens op het logo van MARSH.


Specialisten

We hebben eveneens het opzoekingswerk vereenvoudigd indien u op zoek bent naar een specialist die lid is van de BFOV.  Met amper 2 ŗ 3 muiskliks vindt u de specialist waar u op zoek naar bent.  Probeer het eens uit door hier te klikken


Advertenties BFOV

Wenst u een voertuig te verkopen, bent u op zoek naar dat specifieke onderdeel... of wil u een uniek verzamelobject van de hand doen? Waar anders kan u beter terecht dan bij de rechtstreekse liefhebbers en via de BFOV.  We bieden u nu de mogelijkheid om via de rubriek 'Advertenties BFOV' om advertenties zelf te beheren, zelf foto's toe te voegen, .... De advertentie blijft twee maanden online staan.  Ontdek hier deze nieuwe module.


En nog zoveel meer...

Vergeet ook niet om de volgende rubrieken eens te overlopen: Pool Roadbook - FIVA en haar nieuwe introductiefilm - de shop van de BFOV


De toekomst van deze site

Uiteraard blijven we werken aan de updates en zullen er in de nabije toekomst nieuwe rubrieken toegevoegd worden. 

Zo werken we momenteel aan een pagina met een 'LEDEN PORTAAL' waar :

- u zeer binnenkort de mogelijkheid zal hebben om in onze database uw persoonlijke gegevens te raadplegen en/of te verbeteren door middel van een persoonlijk paswoord dat gelinkt wordt aan uw emailadres

- u zelf uw voertuigen zal kunnen toevoegen

- u online de BFOV Identificatiefiche zal kunnen invullen

- u een overzicht zal hebben van alle facturen, briefwisseling, ...  

- en nog zoveel meer...


Van zodra dit Leden Portaal toegankelijk is zal u een email ontvangen met uw persoonlijk paswoord.


De BFOV dankt u voor uw steun.

 

 

 

 

 

 


 

 

home